Het eerste exemplaar van de Rieu Guide

overhandigd aan André Rieu

Dinsdag 1 juli 2014

RIEU GIDS 01

André Rieu ontvangt zijn eerste eigen City Guide

Het eerste exemplaar van de eerste André Rieu Maastricht City Guide is in ontvangst genomen door André Rieu. Die werd hem uitgereikt door Jo Cortenraedt, hoofdredacteur van Chapeau Magazine, waar de gids geproduceerd is. Deze Engelstalige gids maakt de buitenlandse bezoekers van de komende concerten aan het Vrijthof wegwijs in de stad. Ook staan er persoonlijke tips in van de bekende Maastrichtse musicus. De gids verschijnt in een oplage van 15.000 exemplaren en wordt onder meer via de hotels, restaurants en winkels in Maastricht verspreid.

Lees ook

 • Het verhaal achter de Rieu Guide

  Het verhaal achter de Rieu Guide

  Vrijdag 20 juni

  De André Rieu Guide staat vol met persoonlijke tips van de hele familie Rieu en de redactie van Chapeau

 • André Rieu Guide

  André Rieu Guide

  Woensdag 28 mei

  In samenwerking met André Rieu mogen wij de officiële André Rieu Guide maken