Vrienden van de Smaak bij Kasteel De Commanderie

Vrienden van de smaak exclusief bij Kasteel de Commanderie in St.-Pieters-Voeren op 29 juni

Dinsdag 24 juni 2014

Stel je voor: een zachte zomeravond, één lange tafel ergens in het veld, tafelgasten van overal en nergens, de zon die langzaam ondergaat en een topchef die in openlucht staat te koken met producten van de lokale boer, die meteen ook maar bij aan schuift...

Op zondag 29 juni staat onze lange tafel exclusief bij Kasteel De Commanderie in St.-Pieters-Voeren. Het huidige complex in Maaslandse barokstijl dateert uit 1607-1626. Maar de opvallende toegangspoort stamt uit het begin van deze eeuw. Achter de commanderij bevinden zich een forellenkwekerij, een ambachtelijke stroopstokerij en een van de bronnen die vijvers en de rivier de Voer van water voorziet.

Chef Gilbert von Berg van sterrenrestaurant Château Neercanne in Maastricht verwacht je om half 12 voor een smaakvol 5-gangen diner met lokale producten.

Reserveren verplicht via: http://bit.ly/1kaSDSC

 

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!