Preuvenemint introduceert netwerkevenement

Preuvenemeet wordt een nieuw netwerkevenement tijdens het Preuvenemint

Maandag 16 juni 2014

Het Struyskommitee introduceert een nieuw netwerk-event op de donderdagmiddag – 28 augustus – van ‘t Preuvenemint.

Het netwerk-event, genaamd PreuveneMeet, is een uitgelezen gelegenheid voor Bourgondische gezelligheid en informeel netwerken. Deze middag biedt een uitstekende mogelijkheid om uw bestaande relaties te ontvangen en om nieuwe relaties te ontmoeten. Tijdens deze middag (van 15.00 uur tot en met 18.00 uur) kunt u genieten van exclusieve gerechten en dranken. Speciaal voor deze middag wordt ‘t Preuvenemint ingedeeld in vier kwadranten, met elk hun eigen invulling verzorgt door de restaurateurs. U kiest voor één van de vier kwadranten.

Deze middag is besloten en alleen toegankelijk voor gasten met een geldig PreuveneMeet-bewijs. Voor € 79, - per PreuveneMeet-bewijs ontvangt u een Preuvenebeukske en 15 Preuvenelappen/drankbonnen. Het Preuvenebeukske kunt u besteden bij iedere restaurateur van uw kwadrant waarvoor u bij iedere restaurateur een gerechtje ontvangt. De 15 Preuvenelappen/drankbonnen kunt u inwisselen bij elke restaurateur in uw kwadrant of bij een van de drankbuffetten.

Kijk ook op: http://www.preuvenemint.nl/preuvenemeet