Fotoverslag Haringparty Maastricht

Er waren veel dames met fraaie hoeden op de haringparty van Danielle Dessart van Topshops

Vrijdag 20 juni 2014


Er waren veel dames met fraaie hoeden op de haringparty van Danielle Dessart van Topshops, in haar eigen stadstuin midden in het centrum. Ze organiseerde het evenement dit jaar samen met Baat accountants en de Rabobank Maastricht.

Constance Coenegracht won de titel als meest elegant geklede dame en kreeg een fraai halssnoer van zoetwater parels van juwelenontwerpster Margareth Stalman. De winnares is in het dagelijks leven exploitant van een sportschool, en weet zo het lijf strak te houden.

Musicus Thijs van Leer mocht het eerste vaatje haringen openen en speelde nog een mooi stuk op zijn dwarsfluit. „Ik kom graag in het zuiden, echt genieten. Maar wij reizen met onze groep Focus nog altijd de wereld rond. Zo ook onlangs nog in Brazilië, daar waar nu Oranje speelt.”

Tot de juryleden behoorden Walther Tielemans, eigenaar van Somnoclinic die mensen van het snurken afhelpt. „Jammer dat vrouwen alleen nog op dergelijke feesten een hoed dragen. Voor mij mogen ze dat ook vaker in het dagelijkse leven doen, dat brengt extra kleur.”

FOTO’S: FRITS WIDDERSHOVEN