Filip Vanheusden voorzitter Horeca Vlaanderen

De nieuwe voorzitter van Horeca Vlaanderen is Filip Vanheusden

Donderdag 5 juni 2014

Filip Vanheusden, zaakvoerder van ‘t Borrelhuis in Hasselt en het aangrenzende restaurant KwiZien, is zopas in Antwerpen verkozen tot voorzitter van Horeca Vlaanderen. Hij volgt een Oostendse hoteluitbater op.

Vanheusden was al voorzitter van Horeca Limburg en toonde zich in die functie een vurig pleitbezorger van harde (politieke) maatregelen om de sector meer ademruimte te geven. Een boodschap die ook op Vlaams niveau een prioriteit is. “Onze belangrijkste zorg is om de sector overlevingskansen te geven,” aldus Vanheusden. “We zitten in woelig water. Zonder extra maatregelen kan de sector niet overleven. Politici moeten nu hun beloftes waarmaken.”

Zaterdag leest u in Het Belang van Limburg (katern De Markt) een interview met Filip Vanheusden over de problemen en kansen voor de horeca, vooral op vlak van jobcreatie.

Filip Vanheusden 300X179