Duurzaam kunstproject voor Genk en Hasselt

Maandag 23 juni 2014


De Unie Hasselt-Genk is een bijzonder en duurzaam kunstproject, goed voor 1,9 miljoen euro, dat zich de voorbije maanden ontplooide tussen de twee karakteristieke centrumsteden Hasselt en Genk in Belgisch Limburg.

Op uitnodiging van Z33 – het huis voor actuele kunst van de Provincie Limburg – en de steden Hasselt en Genk gingen elf nationale en internationale kunstenaars aan de slag om deze specifieke stedelijke omgeving, het landschap en de sterke culturele geschiedenis te vertalen in nieuwe kunstwerken op diverse locaties in de open ruimte. Curator van het project is de Nederlander Tom Van Gestel, voormalig artistiek directeur van de Stichting Kunst en Openbare Ruimte (SKOR)

Foto's Jempi Welkenhuyzen

Heeft u nog vragen?

Heeft u eerst nog vragen of heeft u hulp nodig bij het invullen van dit formulier?

Bel ons gerust even op: +31 (0)251 - 25 79 24