D(esign)-Day

een sfeerimpressie

Dinsdag 3 juni 2014


De negende editie van D(esign)-Day vond het afgelopen weekend plaats in de Timmerfabriek in Maastricht. Het evenement trok ongeveer 2500 bezoekers; wat een mooie stijging is ten aanzien van het vorig jaar en ongetwijfeld een mooi vooruitzicht op de D(esign)-Day van volgend jaar, wanneer het haar tiende jubilieum viert!

Foto's: Ellen Hansen

Wethouder Aarts opende het design-festival waarop de smakelijke catering van AdventureCook uit Limmel niet alleen zorgde voor een geslaagd openingsdiner, maar ook voor het juiste 'natje en droogje' tijdens de resterende D(esign)-Day dagen. "Het was een leuke mix van designers met verrassende ontwerpen" vertelt een woordvoerster van D-Day. "Er was veel aandacht voor 2,5- en 3-D printen; humor in ontwerpen en we kregen veel enthousiaste verhalen van de bezoekers."Heb je het gemist? Niet getreurd, want volgend jaar pakt D-Day het nóg grootser aan, in verband met de viering van haar 10e editie!

Wat is D(esign)-Day?

D(esign)-day is een verrassend en eigenzinnig podium voor designers die zelf ontwerpen én maken. Hun concepten zijn uniek en in kleine oplage geproduceerd, met duurzaamheid als een sympathieke rode draad. Het evenement vindt plaats op een historische, industriële locatie in Maastricht.

Meer weten over D(esign)-Day? Klik dan hier.