Boekhandel Dominicanen beste zelfstandige winkelier

Boekhandel Dominicanen is gisteren op de Trade Mart in Utrecht uitgeroepen tot Beste Zelfstandige Winkelier 2014/15 van Limburg

Woensdag 25 juni 2014

De verkiezing voor de publieksprijs Beste Zelfstandige Winkelier van Nederland wordt georganiseerd door Q&A Research & Consultancy en ABN Amro. Bij de verkiezing Beste Zelfstandige Winkelier bepaalt de consument wat de beste winkel van Nederland is.

Consumenten konden vanaf 19 maart tot en met 11 juni 2014 stemmen op hun favoriete zelfstandige winkel. Deze titel is één van de acht awards binnen ABN AMRO Retailer of the Year Nederland. Het primair doel is om het ondernemerschap en de innovatiekracht van de zelfstandige winkelier in de spotlights te plaatsen. Dit is de opvolger van de ING Retail Jaarprijs die tot 2012 werd uitgereikt. 

De winnaars zijn bepaald door beoordelingen die uitgebracht zijn door consumenten via bestezelfstandigewinkelier.nlwugly.nl en panelleden van het Q&A Panel. De winnaars zijn de winkels met het hoogste gecorrigeerde en gewogen gemiddelde. De deelnemende winkels worden beoordeeld  op zes aspecten met een rapportcijfer: prijsniveau, prijs/kwaliteitsverhouding, personeel, assortiment, service en aanbiedingen.

Dit is de reactie van Boekhandel DOminicanen

"Wij zijn bijzonder trots en blij dat wij de prijs voor de Beste Zelfstandige Winkelier voor de Provincie Limburg hebben gewonnen. Vooral dank zij alle klanten die zo direct en spontaan ons hiervoor hebben voorgedragen en op ons gestemd hebben. Dat geeft ons een enorme steun in de rug en stimuleert ons om te blijven werken aan onze klantvriendelijkheid, de kwaliteit van onze dienstverlening en ons assortiment en steeds weer mooie en voordelige aanbiedingen in te kopen. Over de nieuwste service die we binnenkort aan onze klanten in de winkel gaan verlenen, hoort u binnenkort meer."

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!