Stadsterras: Café Sjiek

Het Stadsterras van de Euregio 2014 is Café Sjiek in Maastricht

Donderdag 15 mei 2014

Soms lijkt een zaak vanzelf te lopen, maar dat is natuurlijk niet zo. Een van de meest succesvolle horecazaken van Maastricht en omstreken draait op het consequent bewaken en innoveren van een goed concept: een eetcafé met een aangename sfeer, goede kwaliteit en plezierige prijzen.

Sinds Café Sjiek er een fraai terras in het park aan de overkant van de straat bij heeft, is de bekendheid verder vergroot. Buiten hetzelfde idee als binnen: lekker ongedwongen genieten in een georganiseerde ‘chaos’. Lekkere gerechten, uitstekende wijnen. En wachten op je beurt, geen reservering mogelijk. En vooral een heerlijke sfeer, midden in de stad, met een kleurrijk publiek.  

Café Sjiek

Lees ook

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!