Publieksterras: 't Raodhoes in Neer

't Raodhoes in Neer heeft de meeste stemmen ontvangen en is "Het Publieksterras van de Euregio"

Vrijdag 16 mei 2014

De lezers van Chapeau hebben via Facebook en de website van Chapeau hun stem uitgebracht op het in hun ogen meest geliefde terras. Van de drie kandidaten die uiteindelijk overbleven kreeg ’t Raodhoes in Neer de meeste stemmen.

De zaak van de jonge ondernemer Mathijs Joosten ligt in het centrum bij de kerk. Je kunt er de hele dag terecht, voor een uitsmijter, een schnitzel of een vispotje, de keuze is heel groot. Leuk is het gebruik van heel veel producten van plaatselijke leveranciers. En dat is blijkbaar een schot in de roos. 

Brasserie Mijn Streek uit Heerlen en Restaurant du Nord uit Noorbeek zijn respectievelijk 2de en 3de geworden. Bekijk hier nog een keer de mooie filmpjes die ze gemaakt hadden.

Raodhoes

Lees ook