Pop on Top Valkenburg

De 4de editie van Pop on Top in Valkenburg

Maandag 12 mei 2014

“Pop on Top”, hét muziekspektakel én VIP- Lounge met panoramaview over Valkenburg a/d Geul op zaterdag 24 mei 2014. Na de successen van 2011, 2012 én 2013, komt er een vierde editie van het muziekfestival “Pop on Top”, opnieuw in het Kuurpark op de kop van de bekende Cauberg in Valkenburg a/d Geul.

De programmering en de inrichting van het terrein richt zich op een zo breed mogelijk publiek. Nationale, internationale, regionale en lokale topartiesten staan garant voor een evenement van formaat en amusement voor jong en oud.

VIP

Op de VIP- Lounge is het goed toeven. Niet alleen het fantastische panorama-view is adembenemend, maar ook de performance van de top bands en artiesten, de (privé) sfeer, de culinaire buffetten en bites, en natuurlijk het uitgebreide drankenassortiment maken deze dag onvergetelijk. Afgelopen jaar deelden meer dan 600 VIP gasten deze bijzondere ervaring met ons. Dit is de manier om uw bedrijf of onderneming in de picture te zetten of om als particulier te genieten van een onvergetelijke dag!  

Programmering

Een greep uit de artiesten die van af de ruime VIP- Lounge te bewonderen zijn, zijn Will and the People, Miss Montreal, Niels Geusebroek, Mainstreet, BlØf, WW- Band en de Memphis Maniacs. Tijdens de pauzes tussen de optredens op het hoofdpodium zullen wederom, op het zogeheten LimburgPodium, diverse Limburgse toppers, maar ook een aantal jonge talentvolle Limburgse bands hun opwachting maken