Pijnloze Botox in Maastricht Groot Succes

De Maastrichtse cosmetisch arts Drs. Pascal Meijer werkt sinds kort met een unieke pijnloze behandeling met Botox in Maastricht die storm loopt

Dinsdag 6 mei 2014

Angst voor pijnlijke injecties blijkt grotere drempel dan gedacht - Drs Pascal Meijer over zijn succes met een nieuwe, absoluut pijnloze behandeling met Botox in Maastricht.

De Maastrichtse cosmetisch arts Drs. Pascal Meijer werkt met een nieuwe, unieke behandeling die storm loopt. Hij ontwikkelde een methode waarbij Botox absoluut pijnloos wordt geïnjecteerd. De combinatie van een perfecte zuurtegraad met ultradunne Japanse naalden bracht na uitvoerig testenhet gewenste resultaat.  

Angst voor de naald

Meijer heeft al 20 jaar ervaring met deze behandelingen met Botox in Maastricht en is zich er terdege van bewust dat er veel angst heerst voor de naald. Om die reden is hij zich vooral internationaal gaan oriënteren welke onderzoeken er zijn om pijnloos te kunnen injecteren, en wat de resultaten zijn. De resultaten die hij gebruikte om een behandeling te ontwikkelen baseerden zich op ‘technische’ kennis. Zuurtegraad, diameter, etc. Geen enkel onderzoek bracht kennis rondom persoonlijke beweegredenen.

Belangrijke drempel

Des te verrassender is het voor Meijer dat de nieuwe behandeling niet alleen een welkome nieuwe ontwikkeling is voor zijn bestaande clientèle, maar dat mond-tot-mond reclame al tot veel nieuwe aanmeldingen heeft gezorgd. De angst is blijkbaar een grotere drempel dan hij zelf had gedacht. De praktijk ziet een forse groei in aanvragen vanuit de regio, maar ook vanuit bv. de Randstad van mensen die naar Maastricht willen komen voor hun Botox behandeling. U kunt hier meer informatie vinden over de praktijk van Drs. Meijer.

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!