Maastricht verenigd in gastvrijheid

Bewust gastvrij

Woensdag 14 mei 2014

Gastvrij Maastricht

Foto: Jean-Pierre Geusens

Het belang van gastvrijheid is verder onderstreept in Maastricht. Dat blijkt wel uit het aantal bedrijven en instanties die zijn aangehaakt bij het project Gastvrij Maastricht en vandaag (14 mei 2014) het Gastvrij Maastricht convenant ondertekenden in het stadhuis van Maastricht. Nog nooit is een project zo stadsbreed gedragen in Maastricht, waarbij bedrijven en overheid de handen ineen slaan, wat mede tot uitdrukking komt in de diverse samenwerkingsverbanden. John Aarts, wethouder Financiën, Economie en Mobiliteit: “Maastricht kan bouwen op een stevig fundament. Gastvrijheid zit in het DNA van onze stad. Niettemin is het van groot belang te blijven investeren in onze hospitality. Niemand zou deze stad moeten verlaten zonder tevreden gevoel en de stille wens om Maastricht opnieuw te bezoeken in de toekomst. Het behalen van die ambitie vergt inzet en kunde van eenieder.”

Meer info? Zie: www.gastvrijmaastricht.nl