Alzheimeronderzoekfonds Limburg (video)

Dinsdag 20 mei 2014

Alzheimer Nederland, het Alzheimer Centrum Limburg en de Health Foundation Limburg hebben hun krachten gebun­deld in de strijd tegen Alzheimer. Onder de naam Alzheimer­onder­zoek­fonds Limburg zetten de drie organisaties zich in om meer aandacht te vragen voor de problematiek rondom de ziekte en het belang van meer geld voor onderzoek. 

Zolang er geen medicijn bestaat om dementie te stoppen, is er maar één antwoord mogelijk: een goed leven mét dementie realiseren voor patiënten én hun omgeving in Limburg. In het Alzheimer Centrum Limburg ligt een veel­belovend onderzoeksprogramma klaar dat direct verbetering kan brengen voor mensen met dementie en hun familie in Limburg. Klik hier om naar de site te gaan.

Bekijk hier de video die we maakten voor het Alzheimeronderzoekfonds Limburg.

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!