Zuid-Limburg krijgt samenwerkingsverband

Zuid-Limburg toegelaten tot de Necstour

Woensdag 9 april 2014

Zuid-Limburg is dinsdag toegelaten tot de Necstour. Dit is een samenwerkingsverband van de grote toeristische regio's van Europa. Vanaf nu mag de regio zich meten aan gebieden als Toscane, Istrie, Valais, Bretagne en Catalunya.

Ook al is Zuid-Limburg vergeleken met de andere leden geografisch gezien een kleine regio, het is wel een regio die staat op het gebied van organisatie en werkgelegenheid. De toelating levert Zuid-Limburg kennisuitwisseling en meer toerisme op.

Anya Niewierra, directeur van VVV Zuid-Limburg, verzorgde in Barcelona de presentatie van de regio in het bijzijn van Necstour-leden.

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!