Topkok David Toutain op Folie Culinair

De Franse kok David Toutain komt koken op Folie Culinair in het Mecc

Vrijdag 4 april 2014

De jaarlijkse gastronomische beurs in het MECC, heeft de eerste deelnemende topchef bekend gemaakt. Het is de jong chef David Toutain, afkomstig uit Normandië.

Hij wordt gezien als de chef van de toekomst en was de jongste souschef in de geschiedenis van de met drie sterren bekroonde chef Alain Passard. Hij heeft in diverse topzaken gewerkt, zoals het Spaanse Mugaritz en het New Yorksse Corton. Nu is hij het gezicht van restaurant Agapé Substance in Parijs

Hij is voortdurend bezig met de zoektocht naar talenten om zo de toekomst van de Franse gastronomie in te kleuren. Een aantal talenten zullen aan zijn zij staan tijdens Folie Culinair, dat van maandag 6 tot woensdag 8 oktober plaats vindt in het Mecc.