Shop-in-Shop concept

PUUR Maastricht, Hét eerste shop-in-shop leegstand concept in Maastricht.

Woensdag 2 april 2014

PUUR Maastricht gelegen aan de markt van Maastricht (Markt 19) werd gisteren, 31 maart, officieel geopend door de wethouders John Aarts (VVD, Economische Zaken en Werkgelegenheid) en Gerdo van Grootheest (GroenLinks, Stadsontwikkeling). Een shop-in-shop leegstand concept met flexibele winkels op een A1 locatie in het centrum van Maastricht.  Een initiatief van Anja Jansen van Always Connecting… en mede mogelijk gemaakt door woningcorporatie Woonpunt en Kim Kortenray van marketing bureau The Marketing Factory.

Een shop-in-shop voor maar 25 euro per dag inclusief winkelinterieur

PUUR Maastricht is volgens initiatiefneemster Anja Jansen een creatief concept om leegstand tegen te gaan en bedrijfspanden op een vernieuwende en flexibele manier te gebruiken. Voor maar 25 euro per dag inclusief winkelinterieur huurt de ondernemer zijn eigen winkel. Flexibel, dagelijks opzegbaar en geen financiële risico’s. Tevens kan de ondernemer gebruik maken van de services die de organisatie van PUUR Maastricht biedt, waaronder een centrale marketing, promotie en een gezamenlijke betaalautomaat.

Klein ondernemerschap staat centraal

PUUR is toegankelijk voor de kleine ondernemer en winkelier, maar ook voor kunstenaars en ontwerpers. Online webshop? Ook voor webshop ondernemers is PUUR Maastricht een perfect visitekaartje! “Een voorwaarde is dat de aangeboden artikelen wel nieuw moeten zijn. Speciaal voor mensen die tweedehandsspulletjes hebben om te verkopen maken we in de maand oktober hier een uitzondering voor”, vertelt Anja Jansen.

PUUR Maastricht is te vinden op Markt 19 en is dagelijks geopend!

Foto's Frans Ramakers

 

Lees ook

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!