Nocturne van Passage Lemonier in Luik

Nocturne van Passage Lemonier in Luik

Dinsdag 29 april 2014

8 mei a.s. organiseert Passage Lemonier in Luik een Nocturne gecombineerd met een winkelavond. Tussen 18u00 en 21u00 kan u profiteren van vele kortingen, cadeaus en kan u zelfs een citytrip naar Praag winnen.

Deze editie zullen ook tal van artiesten optreden; Dany Brillant, Olivier Bayard, Pauline Schmitz, Lucie Dehaene, Pierrette Lilot, Jacques Bovy, Nathalie Hanzez, Richard Grandry, Claude Loxhay, Myriam Falisse, Monique Faye, Martine de Tremerie, Nicole Schaffrath, Bernadette Triki, Nadine Fabry, Robert Alonzi, Antonella Repaci, Martine Thiry et Olivier de San, Carmelo Sciortino, Anne Fritzlar, Nadine Franck, Jacques Donnay, Vincent Ubaghs en Ella van den Hove!

Een leuk moment dus om Luik op een andere manier te leren kennen!