Nieuwe locatie voor Infini

Restaurant Infini van Valkenburg naar Wahlwiller

Dinsdag 1 april 2014


Met hard werken hebben Michael van Geffen en Kirsten Damoiseaux hun restaurant Infini in Valkenburg in lastige tijden gezond kunnen houden en nu hebben ze ambitieus gekozen voor een nieuwe locatie, namelijk in Wahlwiller op de plek waar eerst d’r Bloasbalg en daarna les Aromes gevestigd waren.

Deze week werd de zaak opnieuw geopend en de ondernemende partners hopen hier hun gastronomische kwaliteiten verder te kunnen uitbouwen. Bij de opening was onder meer Jannis Brevet van het tweesterrenrestaurant Interscaldes in Zeeland aanwezig. Dat is een van de leermeesters van Michael van Geffen. En ook veel Limburgse collega’s, zeker uit het Heuvelland, waren van de partij.

Foto’s:  Frits Widdershoven