Mees Goes Wild

2e editie pop-up MEES GOES WILD in GaiaZOO

Woensdag 23 april 2014

Op 5,6,10 en 11 juli zal MEES disappearing dining club verschijnen in GaiaZOO. MEES is een pop-up. Het restaurant heeft een tijdelijk karakter en is met discrete perfectie uitgevoerd binnen de beschikbare ruimte van een vaak onverwachte locatie. Deze tweede keer wordt het een unieke en wilde reis in GaiaZOO Kerkrade. MEES GOES Wild!

Zat MEES de vorige keer in een oude fabriekshal, nu gaan alle gasten na sluitingstijd samen de jungle in. s’Avonds tussen de wilde dieren kunnen ze genieten van heerlijke amuses en unieke gerechten. Wederom staan food en beleving centraal.

Deze MEES GOES WILD editie kost 65 euro per persoon. Iedereen krijgt hiervoor een fantastische beleving met eten, drinken, entertainment en een avond bezoek aan de dierentuin van Nederland. De avond start om 18.30 uur en duurt tot 23.30 uur. Reserveren kan vanaf aanstaande zaterdag 12 april 10.00 uur alleen via de website www.meesddc.nl .  

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!