Lancering Event & Expo Stayen

Fotoverslag: Opening "Event & Expo"

Woensdag 30 april 2014


Zo’n 1300 genodigden openden de nieuwe ‘Event & Expo’- hal op Stayen in St.Truiden. Het zaalcomplex kent de afmetingen van een voetbalveld en biedt ruimte aan 4000 staanplaatsen. Momenteel kunnen 1500 mensen aan tafel bedienen.

Er zijn tal van technische snufjes verwerkt, van een controlekamer, boven- en ondergrondse parking tot een heuse  autolift, waardoor merkpresentaties tot op het verdiep kunnen worden voorzien. ‘Event & Expo’ maakt deel uit van de volledige Stayensite, met voetbalstadion, winkel- en kantoorcomplexen, horeca en woonunits.

Tijdens het  openingsevent werden de drie cateringbedrijven voorgesteld :Rik Vandersanden ism J&M Catering en Traiteur,  Carpe Diem en Trimalchio. Zij zorgden voor de inwendige mens. Ook Chapeau magazine was van de partij en zette prompt het publiek op de foto. Een impressie.

Foto's Jempi Welkenhuyzen

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!