De Gouverneur bezoekt de Gouverneur

Gouverneur Bovens proeft de gouverneursamuse in Grand Café Restaurant de Gouverneur

Vrijdag 4 april 2014

De nominatie voor Ondernemersprijs Leudal 2014 kreeg voor Chantal van Hoorn en Mariëlle Hebben van Grand Café Restaurant de Gouverneur een leuk staartje. Afgelopen donderdag 3 april bezocht Gouverneur Theo Bovens hun zaak. Hij kwam hoogstpersoonlijk de door chef-kok Bert Mullenders gecreëerde gouverneursamuse proeven.

Chantal en Mariëlle hebben het gouverneursthema tot in detail doorgevoerd in hun gastvrije zaak. Toen zij genomineerd werden voor Ondernemersprijs Leudal 2014 vierden ze dit met een speciale amuse, de gouverneursamuse. Chef-kok Bert koos voor pure streekproducten bij de creatie van het kleine glaasje lekkers. Gouverneur Brune en LiVar ham zijn de twee belangrijke ingrediënten.

Omdat er maar weinig Commissarissen van de Koning zijn die hun eigen amuse hebben, nodigden Mariëlle en Chantal Gouverneur Bovens uit om de gouverneursamuse zelf te komen proeven. Vergezeld door burgemeester Verhoeven en pastoor Vankan liet de gouverneur zich de amuse met een begeleidend glas Gouverneur Brune uitstekend smaken.

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!