TEDx in Venlo krijgt Licentie

Het TEDx evenement in Venlo in november gaat definitief door!

Vrijdag 21 maart 2014

TEDxVenlo heeft een officiële licentie gekregen voor het organiseren van het evenement. Dat wordt in november gehouden.

De Venlose organisatie heeft als doel om tijdens het evenement in november innovaties en vernieuwingen uit de regio onder de aandacht te brengen. Maandag 31 maart is de lancering van TEDxVenlo. De plannen worden dan gepresenteerd en er wordt gekeken naar TEDxBinnenhof, dat die dag in Den Haag wordt georganiseerd.

TED is een non-profitorganisatie die inspirerende sprekers uitnodigt om een praatje of presentatie te houden. TED-talks zijn nooit langer dan achttien minuten. Vanwege het grote succes van TED worden er inmiddels over de hele wereld TEDx Events georganiseerd.

Zie hier een voorbeeld van Lucien Engelen tijdens TEDx in Maastricht: