Orchestra ViVo in Theâtre de Liège

Garrett List en Orchestra ViVo geven briljant concert weg

Vrijdag 28 maart 2014


Afgelopen vrijdag vond een groot artistiek evenement plaats. Mensen kwamen van de Euregio Maas- Rijn en zelfs Frankrijk!Het vond plaats in de prestigieuze "Salle de la Grande Main du Théâtre de Liège", was pas gerenoveerd door architect Pierre Hebbelinck.

Geregisseerd door Garrett List organiseerde een concert in het kader van het eerste album van Igloo Records. Hij heeft zijn voetafdruk achter gelaten bij de New York muziekscène tussen 1965-1980. Nu is hij in Luik en richt hij zich volledig op zijn nieuw project: Orchestra ViVo! 

Het geluid van de veel bekende gasten waaronder Benedicte Alie - RTBF
Radio, Regine Kerzmann, Claude en Philippe Loxhay Schoonbrood - Jazz Around Hans Reul - BRF, Laurence Thomsin en kunstenaar Steve Houben is unaniem: "Een geweldig concert waarbij Garrett List briljant de energie van rock, klassieke helderheid en vrijheid van de jazz combineert .

Copyright Foto: François - Xavier Cardon.