Wittem stimuleert jeugdgolf

Nieuw golfpakket voor de jeugd

Dinsdag 4 februari 2014

De Zuidlimburgse Golf & Country Club Wittem heeft met ingang van dit jaar voor de jeugd een aangepast les- en speelplan opgezet.

 

Wittem heeft een jeugdpakket ontwikkeld, waarbij de jeugdleden gratis volwaardig lid zijn van de club. Dit pakket past binnen de structuur, zoals de NGF die heeft opgezet in het programma 'Committed to Jeugd'. Om de jeugd ruim baan te geven binnen de club zijn over het hele jaar lessen, oefeningen en baanreserveringen vastgelegd. Met behulp van speciale jeugdcoaches als begeleiders kunnen zelfs de jongste, startende jeugdgolfers de baan op. Meer info over het nieuwe pakket is hier te vinden. 

Lees ook

  • Chapeau Golf

    Chapeau Golf

    Dinsdag 21 januari

    Er is leven na de KLM Open