Win Kaarten voor Overtime (Versuz)

Beantwoord de vraag en maak kans op 2 toegangskaarten voor Overtime.

Donderdag 13 februari 2014

Ladies & Gentlemen welcome to the Moulin Rouge...


We laten Valentijn achter ons... Woensdag 19 februari brengt Overtime another story of love: Moulin Rouge @ Versuz. No Laws. No Limits. One Rule. Never Fall In Love. Laat je inspireren door French Cancan en Brulesque dansers. Een wereld waar fantasie echt is en waar iedereen kan zijn wie hij of zij wil zijn. Toon op een originele manier je vrienden en je collega's dat je hen graag hebt! Voulez-vous ... avec moi ce soir à Overtime?

Prijsvraag: Wanneer vindt Overtime in Hasselt plaats?

Mail het goede antwoord en uw adresgegevens naar Marketing@Chapeaumagazine.com en maak kans op 2 gratis kaarten voor Overtime in de Versuz.

Lees ook