Restaurantpas

Nieuw initiatief Restaurateurs

Zaterdag 15 februari 2014

Culinair Nieuws

De RestaurantPas wint aan populariteit en dat is niet gek aangezien uit eten met de RestaurantPas niet anders is dan zonder, omdat juist kwaliteit voorop staat (geen aangepaste menu’s) en er geen beperkingen zijn voor pashouders.

Restaurateurs geven pashouders bij elke bezoek korting op het eten, de eerste keer 35%, de 2de t/m 4de keer 10% en de 5de keer 50%. Bij elk van de 16 deelnemende restaurants per regio kunnen pashouders 5 keer culinair genieten. In totaal kan een pashouders dus zo’n 80 keer uit eten in geheel 2014. De RestaurantPas is geldig voor zowel lunch als diner en is daarnaast elke dag van de week in elk deelnemend restaurant te gebruiken.

RestaurantPas ondersteunt de horeca, biedt gasten een mooie discrete korting dat niet ten kosten gaat van de kwaliteit, waardoor de deelnemende restaurants u graag ontvangen met uw RestaurantPas. Meer informatie vindt u op www.restaurantpas.com.

Lees ook