Food Executive Europe

Het Europese f&b platform

Zondag 2 februari 2014

Food Executive Europe (FXE) is het eerste evenement exclusief voor beslissers in de Europese hospitality industrie. Het biedt een platform voor netwerken en organisaties, om het delen en netwerken met gelijkgestemden te stimuleren.

Het blue ocean ‘out of the box’ concept brengt captains of industry van foodservice, catering en hotels samen om te discussiëren over de verantwoordelijkheid met betrekking tot de hospitality industrie. Het belangrijkste doel is om diverse industries samen te brengen  met het doel om van elkaar te leren en elkaar te helpen.
Food Executive Europe brengt de captains of industry samen, met de foces op de Hotel, Foodservice en Catering branches. Het centrale thema van FXE is “The Agenda fort the future”.

Food Executive Europe (FXE) is het eerste in zijn soort! De markt vervaagt en dit out-of-the-box evenement brengt beslissers samen, niet alleen van de foodservice industrie maar ook hoteliers en leveranciers. Dit kan ook teruggezien worden in de diversiteit van de initiatoren, namelijk; European Party Caterer Association (EPCAS), hét netwerk platform voor hotelschool afgF&Bestudeerden HotelloTOP en Foodservice Network International (FSNI). Daarnaast komen ook nog enkele interessante sprekers aanbod, onder wie Gunter Pauli, Professor Jamie Anderson en Alexander Klöpping.

Het doel van FXE is om te groeien in ’t eerste jaar van 500 tot 1000 captains of industry, die het verschil willen maken en willen werken aan The Agenda for the Future.

FXE heeft een paar imposante sprekers uitgenodigd, die over hun gerespecteerde gebied spreken. Op dag één zal Rick van der Ploeg Oxford University spreken over de agenda for the future vanuit een financieel perspectief. Hiernaast zal Tobias Mattstedt Beyond Hospitality spreken over de trends in de hospitality.
Op dag twee zal Alexander Klöpping (Trendwatcher) trends in de technologie discussiëren, Gadgets & Entertainment consumptie. Hij zal gevolgd worden door Professor Jamie Anderson (Management Guru), die zal spreken over strategie, leiderschap, innovatie creativiteit. Alsafsluitende keynote spreker hebben we Gunter Pauli die zal spreken over  de blue economy als een business model.

Maar liefst 16 marktleiders vanuit de hotel, foodservice en catering branches zullen de aanwezigen van FXE een best practice voorschotelen over hun nieuwste concepten in innovaties. Deze best practices zullen waardevolle inzichten bieden in wat er gebeurt in de diverse segmenten van de hospitality industrie, garanderende dat 360° of inspiration voor alle FXE aanwezigen een echte inspiratie zal zijn.

Kijk voor meer informatie op www.hotellotop.com. Het event vindt 3 en 4 februari plaats op diverse locaties in Maastricht.

In de Limbourgeois uitzending van 9 februari op L1 zal er een verslag van dit event te bekijken zijn.