Alcoholvrije tent op het Vrijthof

Club Nix schenkt alcoholvrije drankjes voor de carnavalvierende jeugd.

Donderdag 20 februari 2014

Prins Henri I van de Tempeleers in Maastricht heeft donderdag het logo onthuld van de alcoholvrije tent die met carnaval op het Vrijthof wordt geplaatst.

Club Nix wil jongeren die geen alcohol mogen hebben een leuke vasteloavend bieden. De tent is bedoeld voor jongeren onder de 18, maar iedereen is welkom. Sinds 1 januari is de wet aangepast en mag er pas vanaf 18 jaar alcohol worden verkocht en gedronken.

Het motto van Club Nix is: Ut is NIX en ut weurt NIX. Tijdens de carnaval op zondag, maandag en dinsdag verzorgen dj's de muziek en treden er artiesten op. Het is een initiatief van de horecaondernemers op het Vrijthof. Ook op de Kesselskade in Maastricht komt op initiatief van de horeca een alcoholvrije tent.

Club Nix

Lees ook