3x11 Mestreechter Clochards

Receptie op carnavalszondag tegenover de Vogelstruys en Basilica

Vrijdag 28 februari 2014

De "Mestreechter Clochards" bestaan dit jaar 33 jaar. Het is een heel bijzondere club, die voornamelijk bestaat uit zakenmensen uit Maastricht en omstreken. Tijdens de carnaval zijn ze zeer uitgebreid geschminckt en verkleed.

Ze zetten zich ook elk jaar in voor het goede doel. Dit stukje schrijven ze zelf op hun site.  

Veer doen aoch aon sjariteit: wie veer 2×11 jaor bestoonte hubbe veer cent ingezameld veur ut projek “kin iech de pot op”, ofwel unne mobiele wc veur invalide vastelaovesvierders. Dee waagel is sinds toen volop in gebruuk. Veer zien eeder jaor bezig met e nuij good doel, en daoveur verkaope veer sjoen kiste met dao in alle medaaljes vaan de Clochards, veur 500 euro.

 

Poster Clochards

Lees ook