TEFAF Guide 2014

Geproduceerd door Chapeau

Vrijdag 10 januari 2014

Ook dit jaar weer heeft Chapeau Magazine de officiële Engelstalige TEFAF Guide 2014 geproduceerd in samenwerking met de TEFAF-organisatie en het ‘During TEFAF-Festival’. 

 

De stijlvolle luxe gids heeft een handzame afmeting (binnenzakformaat) en wordt verspreid in de hotels in Maastricht en de Euregio, op de TEFAF-beurs in het MECC, in luxe winkels en restaurants, op de luchthaven Maastricht Aachen Airport, en via de VVV van Maastricht en Zuid-Limburg.

De versie 2014 heeft uiteraard een volledige update van de redactionele informatie. De gids bevat veel compacte informatie over de kunstbeurs TEFAF, over het culturele festival ‘During TEFAF’ en over gastronomie, shopping en historie in Maastricht en de hele Euregio.

Nieuw dit jaar is dat de gids deze keer nu reeds, ruim voor de opening van de beurs verschijnt, dit op nadrukkelijk verzoek van de TEFAF-organisatie. Zij zal zorgen voor een tijdige en wereldwijde verspreiding van deze Guide, zodat de kunsthandelaren en hun belangrijkste klanten bij het voorbereiden van hun reis naar Maastricht, gebruik kunnen maken van de nieuwe informatie.

Wenst u de Tefaf Gids nu al in huis te halen, klik dan hier. Of klik hier voor de digitale versie.