Rantrée

Nieuwe ambities restaurant in Maastricht

Dinsdag 28 januari 2014

Maastricht krijgt er weer een nieuw restaurant bij en in de gastronomische wereld zijn de verwachtingen al meteen hooggespannen.

Het gaat immers om een jong maar heel getalenteerd koppel: Ralph Hermans en Jennifer Silvius. Hij was sous-chef bij het sterrenrestaurant Kristalijn in Genk en deed daarvoor ervaring op bij onder meer Toine Hermsen en Kasteel Wittem. Zij was sommelier bij Kristalijn en werd zelfs uitgeroepen tot dé sommelier van België door Gault Millau. Daarvoor werkte Jennifer onder meer bij L’Atelier. Chapeau riep haar eind 2013 nog uit tot dé sommelier van Limburg. 

Ralph en Jennifer waren al langer aan het kijken naar een geschikte plek in Maastricht ( ‘want daar gebeurt het’) en uiteindelijk hebben ze gekozen voor de Kesselskade in het pand waar voorheen het Spaanse restaurant El Pica Pica was gevestigd. Half februari gaat de zaak open, zowel voor de lunch als diner, van woensdag tot en met zondag.

Het wordt een Franse keuken en Jennifer kennende komen er heel bijzondere wijnen op tafel tegen scherpe prijzen.

Bekijk hier alvast de website van Rantrée.