Preuvenewintertour

Voor 9e maal verreden

Dinsdag 28 januari 2014


In het Zuid-Limburgse heuvelland werd dezer dagen voor de 9e maal de Preuvenewintertour verreden, de winterse variant van de bekende Preuvenetour. Een fietstocht met een vleugje gastronomie en een inzameling voor het goede doel.

Deze keer vertrokken de deelnemende renners na een goed ontbijt vanaf Kasteel Bloemendal in Vaals op hun mountainbikes. Tussenstops waren er bij de familie Gubbels in Noorbeek, bij golfbaan het Rijk van Margraten, Het Koetshuis in Rijckholt en tenslotte weer terug naar Bloemendal in Vaals.

De bestuursleden Hans Hoffman, Ernest Lebouille en Hans Frissen waren tevreden over het evenement, te meer daar de wielrenners niet tot op de bodem van de krachten hoefden te gaan, omdat de weergoden hen relatief gunstig gezind waren.

Beschermvrouwe Judith Oostwegel werd speciaal gehuldigd voor haar inzet. En na afloop werd er uiteraard een stevig glas bier gedronken, in dit geval van Brand uit Wylre.

FOTO’S: FRITS WIDDERSHOVEN