Chapeau & Layar

Chapeau Magazine wordt interactief

Maandag 13 januari 2014

Vanaf 2014 wordt Chapeau Magazine nog interactiever. Vanaf de 1ste editie, van dit jaar, die deze week verschijnt, zal Chapeau Magazine namelijk met Layar technologie gaan werken.

 

Middels de Layar app komt print helemaal tot leven. De reality-applicatie Layar integreert live het internet met de fysieke omgeving via een mobiele telefoon of Ipad. Zo kan men rechtstreeks via de print naar een filmpje, website of webshop. Dit zal zowel redactioneel als commercieel interessante mogelijkheden bieden voor de lezers. Zo kan je in deze 1ste editie meteen live de auto testrit van Xavier Maassen meemaken of de uitleg van het UMC over een nieuwe technologie met animaties uitgelegd krijgen.  

Chapeau Magazine kiest voor Layar aangezien deze technologie geen afbreuk doet aan de nieuwe hoogstaande vormgeving en look en field waar sinds de zomer van 2013 voor gekozen is. Vandaar dat werd afgezien van het gebruik van de QR- code.

Krijg via deze instructievideo nog een duidelijker beeld van Layar:

Wil je zelf gebruik maken van de Layar app? Klik dan hier, en download hem!

 

Lees ook

 • Xavier Maassen (1)

  Testrit Audi RS4

  Woensdag 12 februari

  Test de Audi RS4, ervaar het zelf!

 • MUMC

  UMC

  Maandag 13 januari

  Bekijk de instructiefilm