Chapeau Golf

Er is leven na de KLM Open

Dinsdag 21 januari 2014

We schrijven het jaar 2005. Haast uit het niets plaatst Thijs Spaargaren zich als aankomend golfpro op 25-jarige leeftijd voor de KLM Open. De verbazing wordt nog groter, wanneer Thijs na de eerste dag plots 21e staat, tussen alle nationale en internationale golfcoryfeëen. De volgende dag valt de droom echter in duigen.
Hij weet zich niet te plaatsen voor het finaleweekend. „Ik voelde plots de druk van
de buitenwereld op mijn schouders. De media hadden mij ontdekt en wilden alles
weten over de new kid on the block. Maar die ervaring van de KLM Open nemen ze
me niet meer af. Ik gebruik die nog steeds tijdens de golflessen die ik geef.”

Wil je meer lezen over Thijs Spaargaren en zijn passie voor golf. Lees het volledige artikel dan nu in Chapeau Magazine, editie 1. Klik hier om u te abonneren of om editie 1 na te bestellen.

Poort naar het Zuiden

Een gids van het goede leven in het zuiden met: Hotels, Restaurants, Musea, Winkels

Poort naar het Zuiden