Doe eens gek;

draag verschillende sokken!

Woensdag 11 december 2013

Het gebeurt wel eens: door chaos in de wasmachine en een hoop sokken moet je noodgedwongen twee verschillende sokken aantrekken. Je schaamt je. Maar hè, vanaf nu is dat verleden tijd!

 

 afbeelding artikel

  

YouSock, een eigenzinnig nieuw sokkenmerk, dat 'op haar strepen moest gaan staan' om hun merk te lanceren, komt zodoende met een serie sokken van twee paar bloksokken en een set streepsokken. Omdat ze drie dezelfde kleuren hebben, kun je ze in elke gewenste combinatie dragen!

Maar dat is niet alles. YouSock creëerde het label namelijk met een achterliggende gedachte. "Wat je passie ook is, durf er daadwerkelijk voor te kiezen!" Om die reden vertellen jonge en oude ambassadeurs/creatievelingen van YouSock het verhaal op hun eigen unieke manier door.  

Wil je ze zien? Klik dan hier