Nieuw!

Chapeau Leisuregids 2014

Dinsdag 10 december 2013

Na het succes van de Chapeau Terrasgids en de Chapeau Restaurantgids zal in januari 2014 de eerste Chapeau Leisuregids verschijnen.  De gids bestaat uit drie hoofdthema’s:  reisbestemmingen, wellness en golf.

Kwalitatieve bedrijven en locaties in de Euregio worden door ons benaderd om aan deze luxe gids in pocketformaat deel te nemen en zich te presenteren aan onze lezers. Dat zijn de betere hotels en andere verblijfsaccomodaties, recreatieve bestemmingen, wellnessoorden, beauty- en kapsalons en golfbanen en golfresorts.  De gids wordt voor de gebruikers een ideale informatiebron door het jaar heen, om uitjes en ontspanning te plannen.

Ook in Chapeau Magazine zal uitgebreid aandacht worden besteed aan de leisuregids, met ook de uitroeping van diverse prijzen. Natuurlijk wordt dit online via website en social media extra onder de aandacht gebracht.               

Voor een voorbeeld van de Leisure gids, klik hier.