Mees Kees op Kamp

Chapeau Filmweken

Vrijdag 20 december 2013

Mees Kees op Kamp - gebaseerd op het gelijknamige boek van Mirjam Oldenhave - is de opvolger van de enorm succesvolle familiefilm Mees Kees. In deze film volgen we Mees Kees, Tobias en Sep tijdens hun kamp, waar niet alles loopt zoals het had moeten verlopen... Nieuwsgierig? Doe dan nu mee aan de winactie en misschien win jij wel gratis bioscooptickets voor de film!

 

PRIJSVRAAG

Willem Voogd speelt in de film de rol van Mees Kees. In welke andere film - tevens gebaseerd op een succesvol boek, maar dan van Carry Slee - speelt hij nog meer?           Mail je antwoord naar events@chapeaumagazine.com

SYNOPSIS

Wanneer directrice Dreus op de eerste dag van het schoolkamp door haar rug gaat, krijgt Mees Kees de taak om de rest van het kamp in goede banen te leiden. Met behulp van eigenaar Koos proberen Tobias, Sep en de kinderen Mees Kees zoveel mogelijk te helpen, zoals bijvoorbeeld bij 'het bestuderen van kroketten'. De planning en veiligheid zijn het aller-, aller-, allerbelangrijkste! Echter, dit gaat natuurlijk niet altijd even goed... Maar spannend en leuk, dat is een kamp met Mees Kees natuurlijk wel! Bekijk hier de trailer.

 

Genre: Familiefilm    Regie: Barbara Bredero (Morrison krijgt een Zusje, Floor Faber)  Duur: 81 minuten  Cast: Willem Voogd, Sanne Wallis de Vries, Hannah Hoekstra, Felix Osinga, Brent Thomassen, Cas Jansen