JT Bioscopen

Ontving 100000e bezoeker

Donderdag 12 december 2013

Afgelopen dinsdagavond is de 100.000e bezoeker bij JT Parkstad binnengelopen. Nigel Uckerman (rechts op de foto) was de gelukkige winnaar, die door zijn bezoek aan The Hobbit: The Desolation of Smaug, nu een jaar lang gratis naar de film mag gaan. Uit handen van manager Jolanda van der Luer mocht Nigel Uckerman de cheque en bloemen in ontvangst nemen.  

 

Donderdag 12 september 2013 was de officiële opening van JT Parkstad, na een korte soft-opening periode van een aantal weken. Drie maanden later is de bioscoop uitgegroeid tot een van de populairste bioscopen van Zuid-Limburg. Mede dankzij het nieuwe concept “XD Experience”, de derde JT bioscoop in Nederland met het revolutionaire Dolby Atmos-geluid, is dit bezoekersaantal in korte tijd behaald.

In alle nieuwe bioscoopcomplexen bouwt JT een unieke filmzaal. Het grootste beeld, het beste geluid (Dolby Atmos)  en de meest luxe bioscoopstoelen (D-Box) zijn een onderdeel van deze filmbelevenis.

 

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen