Flashdance

Avondje uit in het Theater aan het Vrijthof

Dinsdag 10 december 2013


De musical Flashdance maakte een succesvolle entree in Maastricht in het Theater aan het Vrijthof. Een van de avonden gold als extra speciaal, omdat die geboekt was door de Stichting Cultuur en Bedrijf uit Maastricht, Heerlen en Sittard-Geleen. Bovendien was producent Albert Verlinde zelf bij de voorstelling, evenals zijn echtgenoot burgemeester Onno Hoes.

Een impressie van de avond is hier terug te vinden bij het tv-programma Limbourgeois.

„Natuurlijk extra speciaal als de voorstelling in Maastricht is”, zei Verlinde. Hij toonde zich tevreden over het theaterseizoen, ondanks dat in het culturele veld de economische crisis ook te voelen is. „Kennelijk doen wij iets goeds.”

Zijn partner Onno Hoes toonde zich trots op de musical. „Veel dans, veel zang, echt dynamisch. Albert heeft dat knap geproduceerd. Zelf ben ik voor dat vak niet zo geschikt dank ik, ik kan me beter bezig houden met de burgers van Maastricht en zij met mij.”