Different Hotels

Neemt management Altembrouck in de Voerstreek over

Dinsdag 17 december 2013

Na een woelig verleden is er eindelijk een solide basis voor de toekomst van Hotel Altembrouck. Dit dankzij de operationele kennis van Different Hotels en door de Readen Holding Corp. als investeerder.

Dankzij het implementeren van de kennis van Different hotels in Hotel Altembrouck wil Different Hotels de tewerkstelling van een dertigtal mensen garanderen.

Unieke setting op unieke locatie

Kasteelhotel Altembrouck ligt midden in een 250 hectare groot grensoverschrijdend natuurdomein op een van de meest toeristische plekjes van België nl. de Voerstreek. Het telt 31 kamers en 7 feest- en vergaderruimtes. In restaurant Fogo serveert men oa. het malse Wagyu vlees van runderen uit eigen veehouderij. Binnenkort opent er een winkeltje waar zelfgemaakte producten worden verkocht.

Different Hotels

Different Hotels bestaat uit 11 hotels in Limburg, Luik, Antwerpen en Kortrijk. Hotel Landgoed Altembrouck is het twaalfde hotel van deze hotelgroep. Different Hotels werkt momenteel aan een nieuw hotelproject in Eisden (Maasmechelen) naast Maasmechelen Village Outlet Shopping (opening voorjaar 2015).

Ga hier naar de website van Different Hotel.