All-in Avondje Uit

met het decemberarrangement

Vrijdag 6 december 2013

Theater aan het Vrijthof en restaurant Il Bacaro hebben de oplossing voor een drukke kerstmaand: het decemberarrangement. Zo organiseren ze maar liefst drie keer een uitje, en geniet je in slechts een avond van een diner, een Kerstmarkt en een theatervoorstelling!

 

De dagen worden donkerder, leuke evenementen schieten de grond uit en we hebben steeds minder tijd... Hoe past een gezellig avondje uit nog in ons dagelijkse leven? De key is goede planning, en daar spelen Theater aan het Vrijthof en Italiaans restaurant Il Bacaro slim op in! Dankzij hen kunnen we namelijk in de maand december maar liefst drie keer van een interactieve avond genieten, zonder dat je er zelf veel voor hoeft te doen (behalve dan het ticket te kopen). Zo presenteren ze op 5 december, 10 december en rondom de Kerstdagen het decemberarrangement. Dit houdt in dat je de avond begint met een 2-gangendiner bij Il Bacaro van koude Italiaanse hapjes en pasta. Daarna maak je een prachtige wandeling langs de Kerstmarkt op het Vrijthof en als afsluiter geniet je van een voorstelling in de Papyruszaal van het Theater aan het Vrijthof. Een gevarieerd aanbod met deze week de show Flashdance, de volgende week een vertoning van het Noord Nederlands Toneel over het leven van filmregisseur Fellini en als laatste een vertolking van Il Barbiere di Siviglia, van het Nationale Reisopera dat hiervoor al eerder vele vijf-sterrenrecensies ontving.

Wacht niet te lang en bestel nu de kaartjes voor het decemberarrangement per telefoonnummer 043-350 55 55 of op adres Vrijthof 47. Meer informatie vind je hier.

Poort naar het Zuiden

Een gids van het goede leven in het zuiden met: Hotels, Restaurants, Musea, Winkels

Poort naar het Zuiden