Winefair Limburg

Wijn drinken is hip

Dinsdag 5 november 2013


1, 2, 3 en 4 november vond in het Cultuurcentrum van Lanaken de grootste wijnbeurs van Belgisch Limburg plaats. Organisator Stefan Frissen kijkt terug op een waar succes.  Wijn drinken is weer hip!


Het was bijna alle dagen full-house in het Cultuurcentrum van Lanaken. Zo'n 40 exposanten - wijnhandelaars uit België, Nederland en daarbuiten - presenteerden hier 500 verschillende wijnen en verwenden het publiek met degustaties, culinaire hapjes en wijn-gadgets. Zelfs online shops toonden op deze innovatieve beurs hun kunsten. Maar de beurs - georganiseerd door Winefair en Unizo - is meer dan wijn. Zo konden de gasten tijdens het weekend ook genieten van Winefair-menu's en arrangementen bij restaurants en hotels in de buurt. Het uiteindelijke doel was om wijn drinken populairder te maken. En dat is gelukt!

Lees hier meer over het evenement.