Gala-première film ‘Marina’

Film over Rocco Granata

Dinsdag 5 november 2013


In de Euroscoop in Genk waren we voor de opnames van de nieuwe Limbourgeois bij de mooie gala-première van de film ‘Marina’,  over het leven van de Belgisch-Italiaanse zanger Rocco Granata. De artiest die wereldberoemd werd met het liedje ‘Marina’ was er zelf ook bij, alsmede tal van artiesten, acteurs en ook vele politici. En uiteraard regisseur Stijn Coninx. 

Ook van de partij was André Rieu, net terug uit Australië.  „Ik was uitgenodigd door Rocco Granata omdat ik zijn liedje over de hele wereld speel. Wat dat betreft houdt hij daar aan muziekrechten nog een mooie cent over. Ik had hem nog nooit ontmoet. Ik heb genoten van de film.”

De Maastrichtse violist zal Rocco Granata laten optreden tijdens zijn nieuwjaarsconcert in Hasselt. „En wie weet ook nog wel op andere locaties.”

De wijn voor de hele avond in de Euroscoop was van Toni Etneo van Vini Selezione Italiani. 

Bekijk hier alvast de trailer van Marina: 

Lees ook

  • Winefair Limburg

    Winefair Limburg

    Dinsdag 5 november

    De grootste wijnbeurs van Belgisch Limburg