Chapeau via iPad!

Zaterdag 23 november 2013

Chapeau Magazine kun je vanaf nu ook via je iPad lezen! Eenvoudig, snel en lekker compact...

Chapeau Magazine wil het lezen van ons blad zo comfortabel mogelijk maken. Zodoende moesten we vernieuwen. Want, eerlijk is eerlijk: een boekwerk met je meedragen is niet altijd handig. Vaak wil je graag even lekker een tijdschrift lezen om de tijd te doden en dat is niet altijd thuis. We begrijpen dat je ons blad niet overal mee naar toe kunt nemen. Het is misschien te zwaar, te groot, wellicht verkreukelt het wel in je tas en dan is het niet meer mooi voor op je salontafel... En dat is jammer. Daarom kun je vanaf nu Chapeau Magazine ook lezen vanaf je iPad! Met slechts een paar clicks koop je het via deze link en draag je het blad overal met je mee.

Probeer het nu uit