Afterworken in Versuz

Met Overtime

Donderdag 28 november 2013


Overtime Hasselt, een begrip bij jonge professionals uit Limburg, organiseert vanaf 18 december haar events in een nieuwe locatie: club Versuz in Hasselt. Een opmerkelijke plek, maar dat past ook wel bij deze pionier in afterwork-events!

“Zet een groep mensen bijeen in een gezellige sfeer en ze gaan vanzelf netwerken”, is het idee achter de netwerk-evenementen die Overtime al acht jaar organiseert. Deze combinatie van netwerken en feesten zorgt ervoor dat ondernemers – vooral jonge professionals tussen de 20 en 40 - makkelijk hun ideeën kunnen uitwisselen, nieuwe klanten ontmoeten of misschien wel hun droombaan vinden! Bij ieder feest zijn er ook ambassadors aanwezig; onder andere Chapeau. Dit zijn gevestigde ondernemingen die Overtime uitdragen in hun regio en op hun beurt ook zakenrelaties uitnodigen voor dit evenement.

Vanaf 18 december zit Overtime Hasselt dus in de vernieuwde club Versuz in Hasselt. Waarom de vorige locatie The Club van het Hassotel niet meer goed was? Voor Bart Cannini, oprichter van Overtime, is het een plicht om als pionier te blijven vernieuwen en innoveren. “In tegenstelling tot andere afterworkparty’s focussen wij op kwaliteit. We willen netwerken leuk maken, door een opmerkelijke locatie te kiezen.” En zo zal Versuz dus in de toekomst iedere derde woensdag van de maand omgedoopt worden tot Overtime. Interesse? Voor een avond betaal je 15 euro per persoon, inclusief een hapje en een drankje. Ben je uitgenodigd door een ambassador, dan kom je gratis binnen.

Van Overtime Maastricht, dat 5 keer per jaar plaats vindt in Maastricht, is Chapeau Magazine ambassadeur!

Zie voor meer informatie de website van Overtime.