Wiertz Personeelsdiensten

ziet groei in 2014

Maandag 21 oktober 2013

De Limburgse uitzendorganisatie Wiertz Personeelsdiensten is optimistisch over de economische ontwikkelingen en voorspelt een groei van de activiteiten in 2014. Dat heeft eigenaar Harm Wiertz laten weten.

Op dit moment werken er zo'n 2000 uitzendkrachten via de organisatie. Deze krachten zijn aan de slag bij Limburgse werkgevers, bijvoorbeeld in de industrie en techniek, in de bouw, op kantoor en in de horeca. Sinds mei van dit jaar signaleert de uitzendorganisatie een stijging van het aantal vacatures waardoor het aantal werkzame uitzendkrachten eveneens toeneemt.

In 2014 wil de Limburgse organisatie 2600 uitzendkrachten aan het werk hebben en dat is 30% meer dan in 2013. Deze groei zal niet helemaal gerealiseerd kunnen worden door stijging van vacatures bij bestaande klanten. Wiertz Personeelsdiensten zet komende tijd daarom in op het aanknopen van nieuwe samenwerkingsverbanden met Limburgse werkgevers die tot nu toe nog niet werken met dit uitzendbureau.