TORO Interior Design

Ook in Maastricht gaat de Engelse kerstgekte al van start

Maandag 21 oktober 2013

Te vroeg om de kerstdecoratie al in huis te halen? Als het aan de klassiek Engelse interieurzaak Toro Interior Design ligt niet! Net zoals het Britse warenhuis Harrods is ook hier, midden in het Jekerkwartier, de kerstgekte al begonnen.

Met nog zo’n 65 dagen te gaan tot Kerst vang je al vanuit de vitrines de eerste glimpen op: herfstachtige kerstkransen op landelijke antieke tafels, grootse, groene guirlandes gedrapeerd op hoge stenen schouwen. Of wat dacht je van de twee enorme kerstbomen die je verwelkomen bij binnenkomst? Waarvan je zomaar de kerstballen en pauwen mag plukken (uiteraard met toestemming van de eigenaars)...

Om deze nieuwe collectie te vieren houdt Toro op zaterdag 26/10 (10u-18u) en zondag 27/10  (vanaf 12u) de wintershow With a touch of Christmas Decoration. Iedereen is welkom en ontvangt op deze dagen 10% korting.

Ben je stiekem te nieuwsgierig naar Toro's kerstdecoratie? Klik dan hier voor een preview van de collectie, of neem alvast een kijkje in de webshop.