Symposium KRC Genk

Grenzeloos ondernemen een absolute must in 2014

Woensdag 30 oktober 2013

Op 3 december a.s. zal in de Cristel Arena van KRC Genk (19-22u) een mini symposium plaats vinden met de ronde tafelgesprekken. De gesprekken zullen mede onder leiding staan van Erik Meyer en Sef Vergoossen, met medewerking van een reeks van paneldeelnemers uit het bedrijfsleven en ervaringen aan beide kanten van de grens.

Het accent van de cases, tips en ervaringen en vraag en antwoordgesprekken concentreert zich op het maken van stappen van Nederland naar België, maar ook vica versa. Ook Duitsland komt als bod als aantrekkelijk buurland.

Interesse voor deelname? Meld u aan via contact@grenzeloosondernemen.eu.

Prijs per persoon is 75 euro, incl hapje, drankje, theorie en praktijk kennis en gratis boekwerk over grenzeloos ondernemen. Voor meer informatie gaat u naar www.grenzeloosondernemen.eu

Organisatie : Euroregio Media en Marketing in samenwerking met Inter Q.