Schaap en Citroen

Bruisend jubileumfeest Schaap + Citroen

Maandag 14 oktober 2013


1200 gasten waren afgekomen op het 125-jarig bestaan van juweliershuis Schaap+Citroen  in het prachtige Concertgebouw in Amsterdam. En die werden getrakteerd op een bruisend feest door de familie Martens, eigenaren van de juweliershuizen Leon Martens en Schaap+Citroen.

De champagne vloeide rijkelijk in onder meer de Spiegelzaal bij de ontvangst en daarna was er een bijzonder optreden van onder meer pianist Michiel Borstlap en een jazzcombo van het wereldberoemde Concertgebouworkest. Nadien was er de presentatie van een speciaal jubileumboek en de ‘pater familias’ Luud Martens dankte iedereen voor het vertrouwen en kondigde nieuwe investeringen en uitbreidingen aan, onder meer in de PC Hooftstraat.

Met een uitstekend verzorgd ‘walking dinner’ ging de avond nog lang door in Amsterdam.